dimarts, 22 de setembre del 2009

Als Portals de Montserrat ...

Dia: 19 de setembre
Lloc: diferents "ofertes" a triar.. i com alguna altra vegada ho hem de fer condicionats pel temps.. al matí a Olost 12 graus...
Al final triem Collbató, on s'hi celebra el I Open d'escalada en bloc. Quan arribem allà.. 22 graus.. sembla que hem triat bé.. Més que res perquè cap al Pirineu pintava pluja gairebé assegurada.

Després d'algun contratemps pel camí, arribem a Collbató, on uns 60 participants vem passar el matí a la pista poliesportiva del poble, barallant-nos amb un total de 15 blocs. Bé.. alguns no vem arribar a provar-los tots.. Potser el nivell es disparava massa en la majoria de blocs.. o potser no.. depenent dels flams de mató que t'haguessis menjat abans de començar.. el meu es va quedar al cotxe, així que potser era el que em faltava..
De totes maneres, vaig poder encadenar alguns blocs i provar-ne d'altres.

Vaig a fer un altre apunt.. sempre amb intenció constructiva.. L'open començava a quarts d'11 del matí, si no ho recordo malament... i no era fins a quarts de 9 del vespre que s'acabaven les finals i es feia el "fi de festa" amb el sorteig de material.. Simplement parlant amb algun altre participant, vem arribar a la conclusió que potser l'espai de temps era massa, si més no per la gent que venia de fora "a passar una estona".. Nosaltres, un cop tips i cansats, després de dinar, decidim tirar cap a casa.

Però només arribant a la capital del Bages algú insisteix "dissimuladament" en anar a veure el rocòdrom de Manresa.. així que parem allà, i acabem de fer alguna via abans d'anar cap a casa.

Per cert! també he vist que hi va haver final masculina i femenina.. Ens semblava haver llegit que tothom participava en una única categoria.. Potser sabent-ho, m'hauria inflat a flams durant la tarda per intentar fer-me un lloc a les finals... (tot i que no sé si n'hi hauria hagut prou..).. D'on no n'hi ha... ;-) .. El cert és que com a noia potser tens més alicient que pensant que competeixes per igual amb tots els nois..
S'ha de dir però, que la organització ens va tractar molt bé!

Go, go, go!!!







Rocòdrom Paul Harris (Manresa)
ELI,TONI, ROGER i CARME.