dimarts, 25 de març del 2008

Stage a Mallorca

Sant tornem-hi.. Les vacances s'han acabat i avui tot i tothom ha tornat al seu lloc.

Aquí va un resum més o menys lleuger dels sectors on vam escalar per Mallorca. Està clar que era impossible arribar a tots. Tot i això, dels aproximadament 7 dies sencers que vam ser a l'illa, 5 d'aquests vem anar a escalar.

El primer dia vam parar a VALLDEMOSSA, al sector Main. Un dels millors sectors i més populars que hi ha a Valldemossa. Vies a peu de carretera.

Aquí fem alguna vieta per escalfar i el Roger s'embranca amb algunes de més difícils (suphi -6a, via des clau-6b, Palmoliva -7b, Dali-5+, i al final m'enreda per provar un top-rope a un 6c+ de sostre que poc hi tinc a fer..)


Roger a la 'via des clau' - Valldemossa

intentant-me moure pel "sostre den Burot"


2n dia d'escalada. A prop de Valldemossa; als búlders de S'ESTRET. Sí, diumenge va tocar una mica de bloc, si més no per amortitzar una mica el crash-pad que ocupava un bon lloc dins la furgo..Un bosc amb bastants blocs de mides i dificultats variades. El sol el vam veure poc, però la condició formava part del sector.

El dilluns tirem fins a Alaró, un poblet a prop d'Inca. Allà fem algunes vies als secotr 'kiko' per escalfar i després anem al sector del costat 'chorreras', on provem una via on, segons la guia, hi ha "one of the best tufa climbs in the world!". El sector, tal com indica el nom està ple de xorreres (tufas), i la via val molt la pena.



"Buf!!"- 7a

Dimarts hi ha descans escalatori. així que passem al dimecres. A Santanyí veiem el famós "es pontàs" on en Chris Sharma va gravar "king lines".

Amb el pont de fons fem unes vies a TIJUANA. Escalfem al sector 'tapas' amb un 6a (vino tinto). llàstima que la proximitat del mar a les vies fa que el tacte no sigui massa bo. al costat, al sector 'escuelar de calor' provem un 6b+, amb el mateix nom que el sector. la via té una entrada bloquera però és maca. I a partir d'aquí el roger continua fent vies al sector 'colesterol party'.

"es pontàs"

jo mateixa baixant de "escuelar de calor", amb el mar de fons.


Dijous també descansem. així que ja som divendres; últim dia per escalar, i per gaudir de l'illa, perquè dissabte al matí agafem el ferry cap a Barcelona.

Divendres anem a un sector prop de Bunyola, a Fraguel.