dilluns, 14 de febrer del 2011

...I just know where is my flow

Ganes + bones sensacions = el cos no respon, frustració i decepció

Menys expectatives + menys il·lusions = Surten més coses i més fàcils, puja l'autoestima, tornen les ganes (i apareixen unes agulletes brutals)

les matemàtiques mai han estat el meu fort.. potser per això no entenc aquestes contradiccions..
sigui com sigui, gran i profitós dia a Savassona.

Fa un temps acostumava a sortir amb gent més forta que jo.. ha arribat un punt en què puc sortir amb gent més jove i alhora més forta.. no sé com atrapar-ho!! ;-)


Paco a Hom Mani Petmehom






5 comentaris:

Toni i Eli ha dit...

Jo tampoc m'he enterat de res, però esta bé que les ganes tirin més que la força. A veure quin dia coincidim i podem anar a tibar una mica, encara que veient-vos tant forts no ser si us podré seguir. Ens veiem pel plafó o per fer un CATAN que ja li surt pols!!

Vagi bé!!

Carme ha dit...

A veure si trobem un dia per anar a Targa!!
nosaltres fa molts dies que ho tenim pendent i potser cau aviat..

El Catan del Jordi ja deu tenir les peces mig borrades.. jejej

va, fins aviat!! cuideu-vos!

Toni i Eli ha dit...

El pròxim dia que ens trobem el Jordi i la Jess ens fotran una pallissa... A veure si ens espavilem els altres!! A veure si trobem un dia per quedar (però per sopar eehh!! Ara només penso en menjar i poca cosa més!!jejej. A escalar ja hi anireu vosaltres!!)

Eli

CARME ha dit...

jajaj, si s'ha de sopar, sopem!! que ia toca!!
d'aquí poquet ens vindrà feina com a "tiets/es" (i a vosaltres encara més! jeje) i dependrà l'algú altre quan podem quedar!! ;-)

fins aviat!!

Toni i Eli ha dit...

EI!! Que guai aquest bloc nou!! Fa olor de primavera!! Ja parlaré amb el Toni perquè organitzi el sopar ell, encara que sigui com l'altre dia ben d'hora!! Que després se'ns girarà feina, encara que amb tants tiets de ben segur que el Toni petit estarà com un rei i podrem fer tants sopars i catans com vulguem!! jejje