dimarts, 18 de maig del 2010

Porticons blauS...

Després de posposar la visita a Targasonne durant gairebé un mes, aquest diumenge travessem la frontera en busca del chaos!
Parem a mig camí a esmorzar i reemprenem la marxa direcció le France. Arribem i el cel sembla que s'està tapant per una capa de núvols cada vegada més gran... l'aire és fred.. Renego per haver deixat l'anorac i el gorro a casa..i mentres, el Roger riu dient que al cap d'una estona tindrem calor! .. ia!..(qui s'ho creu?)
Busquem uns blocs per escalfar; tenim l'ull posat al sector de la Baleine però decidim caminar una estona per anar agafant temperatura i prendre vistes d'altres sectors i blocs.

Passa l'estona i cada vegada més el sol guanya la partida als núvols;dinem asseguts al sofà/crash-pad i en màniga curta!

Després de passar per diferents sectors i provar força blocs (alguns d'ells molt bons), acabem la tarda acompanyats per en Pierre i família al bloc de la Balena, on els romus ja estan una mica massa rescalfats.

Marxem amb mitja pressa amb la intenció de veure almenys la segona part del barça, però al arribar a la frontière un policia ens demana la documentació mentre l'altre s'espera a l'altre cantó del cotxe amb la metralleta... Entre això i que de tornada no passem pel túnel, arribem a Olost al final del partit!
Molt bona sessió de bloc, tranquil·litat i regal d'imatges i paisatges.








2 comentaris:

oscar ha dit...

Epsss! Ja veig que vareu tenir un bon dia no? be,be doncs aveure si el proxim dia coincidim! Fins aviat parella!

LETICIA ha dit...

qué macu targa, eh? hem de quedar un dia i anar-hi junts! como en los viejos tiempos! Petons!