dilluns, 14 de juliol del 2008

I MARXA VIA FORA

ÈXIT DE LA I MARXA VIA FORA

El passat diumenge 6 de juliol es va celebrar amb èxit la I Marxa de resistència Via Fora a Olost, organitzada pel Club Excursionista Via Fora.
La Marxa consistia en un recorregut d’uns 35km aproximadament al llarg dels quals es podia comptar amb un total de 8 punts d’avituallament. L’itinerari seguia el terme municipal d’Olost, amb un desnivell acumulat de 800 metres aproximadament.
L’assistència va ser de 41 participants, amb obsequi per a tots i també amb premi especial pel participant més jove (de 13 anys) i pel més gran (63 anys).
El primer participant en completar la marxa ho va fer amb un temps de 3h 4’.

A les 8 del matí es donava la sortida des del Búlder Cal Ferrer a tots els participants, que ja s'havien presentat una estona abans per tal de completar les inscripcions i recollir els dorsals.
El recorregut pujava pel mig del poble direcció Sta.Creu , on hi havia el segon avituallament que consistia en un bon esmorzar amb pa amb tomàquet i botifarra.
La marxa seguia cap a Pecanins, on es travessava la carretera per arribar després d'una llarga estona, a la Torre de Pagès (4t control). D'aquí arrencava una forta pujada fins a St.Isidret, des d'on es podia veure no només tot el poble d'Olost sinó també una vista meravellosa de gran part del pre-pirineu. Un cop arribat fins al punt més alt del recorregut, ja tot era baixada fins a l'arribada; passant per l'Alovet, Campa, la Riera i finalitzant al camp de futbol d'Olost.

Des de l'organització es valora molt positivament aquesta primera edició de la marxa. Donem les gràcies a tota la gent que ha col·laborat perquè aquesta sigui possible. Us esperem l'any vinent!

(en breu disposarem d'algunes fotos de la marxa que també penjarem aquí)

Salut i muntanya!
CE Via Fora